'; Bevissthet | Klimahusets endringseksperiment
Jeg er en nysgjerrig dame som ønsker å bidra til en mer bærekraftig verden ved å selv ta grep i mitt eget liv. Bor midt i Oslo, kjører ikke bil og har et nøkternt forbruksmønster. Jeg gleder meg til å redusere kjøttforbruket mitt og lære om hvilke alternativer som finnes.
Min utfordring
Jeg skal ikke spise pålegg laget av kjøtt i november

Dag 23: Bevissthet

Endringseksperimentet har gjort meg mer bevisst. Mer bevisst på de valgene jeg tar og mer og mer bevisst på hvor stort forbruk de fleste av oss har. Jeg har en ganske lett utfordring i november som går ut på å ikke spise kjøttpålegg. Det har vært helt greit og ganske lett. Jeg ønsker å strekke meg lenger og har kommet frem til at jeg ønsker å forstå sammenhengen mellom klima og forbruk. Vi må snakke om hvilke valg vi tar og hvorfor vi var gjør som vi gjør. 
I et annet innlegg her inne, har jeg vært inne på det å bruke litt mindre av det meste. Det skal jeg ta med meg videre også etter at prosjektet er slutt.

Inspirasjon har jeg fått i bøtter og spann av dere andre deltagere her. Lærerikt og raust!

Det tøffeste med denne utfordringen har vært å innse at vi faktisk må ta tak i klimautfordringene nå – at det faktisk haster. Det er vondt og skremmende å ta innover seg – men jeg vil gjøre mitt og jobbe for å initiere adferdsendring der jeg har påvirkning.

God Black Friday, godtfolk.

Kom gjerne med tips om hvor jeg kan lese meg opp på klima.