'; Der kom desember! | Klimahusets endringseksperiment
Jeg bor i Oslo med sønn på 11, samboer og den dansk-svenske gårdshunden Snoopy. Jeg jobber som kommunikasjonsleder i FutureBuilt, sykler til jobb hele året, flyr litt for mye, shopper nokså passe, skulle ønske jeg kom meg på skogstur litt oftere, hører mye på radio og liker å se film.
Min utfordring
Kjøttfri måned for hele familien - bacon til lørdag frokost tillatt.

Dag +4: Der kom desember!

Noen dager inn i desember er det på tide med noen oppsummerende ord om kjøttfri november. Hele familien har entusiastisk vært med, og jeg tror alle er godt fornøyde. Mann måtte ty til sandwich med kjøtt da kjøttfritt tilbud var ikke-eksisterende i avgangshallen på Charles de Gaulle-flyplassen i Paris. Sønn har spist kjøtt om det har vært menyen på Mat & helse (noe jeg på forhånd sa jeg syntes han skulle gjøre). Jeg har klart å holde meg kjøttfri.

Med desember sklir kjøtt inn i kostholdet vårt igjen, men kjøttfri november setter sine spor. Sønnen fortsetter med kjøttfri matpakke, vi har oppdaget at kjøttfri taco er knakende godt, og vi kommer også helt sikkert til å fotsette med vegetariske “kjøttboller”. Blant annet. Kan hende gjentar vi kjøttfri november til neste år, eller kanskje vi heller skal prøve oss på en annen utfordring, som for eksempel unngå matsvinn?

Det som er sikkert er at vi alle synes det har vært gøy å være med på prosjektet. Og med det sier jeg takk for oss for denne gangen, og illustrerer saken med en fantastisk vegetarisk salat jeg spiste i sommer. Det går an å spise godt også uten kjøtt:)