'; En pølse til | Klimahusets endringseksperiment
Jeg bor i Oslo med sønn på 11, samboer og den dansk-svenske gårdshunden Snoopy. Jeg jobber som kommunikasjonsleder i FutureBuilt, sykler til jobb hele året, flyr litt for mye, shopper nokså passe, skulle ønske jeg kom meg på skogstur litt oftere, hører mye på radio og liker å se film.
Min utfordring
Kjøttfri måned for hele familien - bacon til lørdag frokost tillatt.

Dag 27: En pølse til

“Jeg tar en pølse til”, sa kollegaen min unnskyldende under lunsjen i dag og så skyldbetynget bort på meg. Pølsene, som er økologiske og tidligere frittgående (om dere forstår hva jeg mener) er erfaringsmessige meget gode, men jeg løftet allikevel ikke på et øyelokk. Og ble heller ei misunnelig. Som allergisk mot nøtter, blant annet, har jeg nok en fordel her. Jeg er nemlig vant til at folk koser seg med de lekreste nøttekaker mens jeg ser på, med kun en kaffekopp foran meg. Og det tror jeg faktisk at har kommet til nytte i min kjøttfrie måned når folk rundt meg har spist retter jeg egentlig liker veldig godt. Føles nesten litt som juks, akkurat det.

En liten stemningsrapport på dag 27.