'; Fredag og taco | Klimahusets endringseksperiment
Jeg er en nysgjerrig dame som ønsker å bidra til en mer bærekraftig verden ved å selv ta grep i mitt eget liv. Bor midt i Oslo, kjører ikke bil og har et nøkternt forbruksmønster. Jeg gleder meg til å redusere kjøttforbruket mitt og lære om hvilke alternativer som finnes.
Min utfordring
Jeg skal ikke spise pålegg laget av kjøtt i november

Dag 9: Fredag og taco

Dette går veien. Er ordentlig i siget nå. Det går fint å ikke spise pålegg lagd av kjøtt og jeg er blitt kreativ når det gjelder å finne alternativer. Det tok kun noen dager før jeg ikke savnet salamien.

I ettermiddag lagde jeg for første gang i mitt liv en vegetartaco hvor kjøtterstatningen var bygg-gryn og chilibønner. Litt uvant, men godt og mettende. Ektemannen var fornøyd og syns vi skal lage dette flere ganger, dog med litt mer taco-krydder. 

Det er flere dager siden jeg har spist kjøtt nå. Det overrasker meg at jeg ikke savner det (foreløpig). Selv om min utfordring er å holde meg unna kjøttpålegg, så får det ringvirkninger ved at jeg blir mer kritisk til hva jeg spiser. I morgen er vi invitert på middag hvor jeg vet det blir servert kjøtt. Jeg skal spise det, men samtidig skal jeg fortelle om den utfordringen jeg har sagt ja til i november. Da er det 8 andre personer som KAN bli påvirket av mitt valg.

God fredag, godtfolk.