'; Fredag: Sykle til julebordet? Mmhnjei :( | Klimahusets endringseksperiment
39 år gammel fotojournalist i NRK. Samboer, ingen barn, spiser vegansk mesteparten av tiden. Jeg liker å spille musikk og å være ute, men føler ikke jeg får gjort nok av hverken det ene eller det andre.
Min utfordring
Gå til jobben. Reise fossilfritt.

Dag 10: Fredag: Sykle til julebordet? Mmhnjei :(

Jeg hadde tenkt at dette skulle bli et fint lite innlegg med bilde av grønn kjole og strømpebukser på sykkelen i vått novembermørke.

Men da jeg hadde gått hjem fra jobben (etter å ha sittet og gruet meg i en halvtime fordi jeg var så sliten), sovna jeg på senga da jeg bare skulle hvile meg litt før jeg dro. Så da våkna jeg rett før middagen skulle starte, og kastet på meg kjolen, gredde litt tørrsjampo i håret og tok en drosje fordi jeg ikke ville komme så mye for sent.

Ønsker meg fortsatt el-taxi.

Og jammen var det to kolleger som kom opp med el-taxi-idéen uavhengig av hverandre i løpet av kvelden!

Tror jeg må ringe Oslo taxi snart og ønske meg el-taxi som en tilvalg på sammen måte som maxi-taxi.