'; Kokosbolle – garantert uten kjøtt! | Klimahusets endringseksperiment
Jeg bor i Oslo med sønn på 11, samboer og den dansk-svenske gårdshunden Snoopy. Jeg jobber som kommunikasjonsleder i FutureBuilt, sykler til jobb hele året, flyr litt for mye, shopper nokså passe, skulle ønske jeg kom meg på skogstur litt oftere, hører mye på radio og liker å se film.
Min utfordring
Kjøttfri måned for hele familien - bacon til lørdag frokost tillatt.

Dag 20: Kokosbolle – garantert uten kjøtt!

De siste dagene har julematen begynt å vise seg overalt. Ribbe, julepølse, sylte, pinnekjøtt… Umulig å navigere seg gjennom butikken uten å se kjøtt. Jeg må innrømme at jeg fikk litt lyst på julepølse her om dagen, men det får vente en stund til. I dag koste jeg meg heller med en herlig kokosbolle, garantert fri for kjøtt. Og når jeg tenker etter – jeg pleier jo faktisk aldri å spise julemat i november, så alt er i grunnen helt som vanlig.