'; Litt dårlig samvittighet | Klimahusets endringseksperiment
Jeg bor i Oslo med sønn på 11, samboer og den dansk-svenske gårdshunden Snoopy. Jeg jobber som kommunikasjonsleder i FutureBuilt, sykler til jobb hele året, flyr litt for mye, shopper nokså passe, skulle ønske jeg kom meg på skogstur litt oftere, hører mye på radio og liker å se film.
Min utfordring
Kjøttfri måned for hele familien - bacon til lørdag frokost tillatt.

Dag 6: Litt dårlig samvittighet

Litt dårlig samvittighet nå. Nei, jeg har ikke spist kjøtt, men jeg er i ferd med å lage matsvinn. Måtte skynde meg innom et bakeri for å kjøpe noe å spise mellom jobb og FAU-møte, og der hadde de altså ikke noe vegetarisk. Så dermed endte jeg opp med en deilig sandwich med fennikelsalamai som lukter fantastisk, men som ikke kommer til å bli spist. Ingen kollega her jeg kan gi den til. Så paradokset blir altså at jeg fremdeles holder meg kjøttfri, men kaster mat i stedet – og det er noe av det verste jeg vet. Bedre planlegging må til neste gang jeg skal kjøpe meg noe å spise, for sånn som dette kan vi ikke ha det.