'; Nam! | Klimahusets endringseksperiment
Jeg bor i Oslo med sønn på 11, samboer og den dansk-svenske gårdshunden Snoopy. Jeg jobber som kommunikasjonsleder i FutureBuilt, sykler til jobb hele året, flyr litt for mye, shopper nokså passe, skulle ønske jeg kom meg på skogstur litt oftere, hører mye på radio og liker å se film.
Min utfordring
Kjøttfri måned for hele familien - bacon til lørdag frokost tillatt.

Dag 15: Nam!

For å være helt ærlig –  jeg synes stort sett ikke det er noe offer å være kjøttfri i november. I desember hadde det nok vært hakket tøffere (om ikke umulig), men det er utrolig mye god kjøttfri mat der ute. I går spiste jeg ute to ganger. Startet dagen med hotellfrokost. En utenbys venninne var på Oslo-besøk, og vi spiste frokost sammen på hotellet hennes. Knasende bacon og herlige lammepølser lokket, men det var helt uproblematisk å la det ligge og gå til de grillede rotgrønnsakene som tilbehør til speilegget i stedet. Og det bugnet av lekkerbiskener som ikke hadde gått på verken to eller fire ben på buffetbordet, så jeg led absolutt ingen nød.

Middag ble også fortært fra restaurant, og da falt valget på denne herlige “supersalaten”. Det jeg likte med nettsiden jeg bestilte maten fra, var at det var mulig å krysse av for “jeg er pescetarianer”, “jeg er vegetarianer”, “jeg er veganer” osv. Gjorde det utrolig lett å foreta riktig valg. Honnør til alle som tilrettelegger på denne måten! Et langt steg bort fra slik det har vært her i landet i mange år -nesten umulig å få tak i en vegetarisk rett. Jeg vet, for jeg har prøvd å finne gode restauranter når vi gjennom jobben har hatt foredragsholdere (særlig fra Storbritannia) som har villet spise vegetarisk. Ikke mye å velge blant da, nei. Men tidene forandrer seg, og heldigvis finnes det også god forandring:)