'; Ny utfordring til meg | Klimahusets endringseksperiment
39 år gammel fotojournalist i NRK. Samboer, ingen barn, spiser vegansk mesteparten av tiden. Jeg liker å spille musikk og å være ute, men føler ikke jeg får gjort nok av hverken det ene eller det andre.
Min utfordring
Gå til jobben. Reise fossilfritt.

Dag 6: Ny utfordring til meg

De første dagene har gått fint, jeg har lyst til å meditere, og var egentlig godt i gang. Så jeg har bestemt meg for å gi meg en annen utfordring: Å gå til jobben, og helst bevege meg uten fossilt brensel dit jeg skal. 

Det bør kunne gå ganske greit i hverdagene, siden jeg stort sett bare har meg selv å flytte på, men utfordringen er at det tar tid.

Jeg måtte gå ordentlig fort for å rekke jobben, og var ganske ganske svett da jeg kom frem, men rakk morgenmøtet akkurat. Gikk hjem gjorde jeg også. Nå tar jeg trikken til korøving. Er det innafor? Er trikken fossilfri? Hva med toget?