'; Skvis! | Klimahusets endringseksperiment
39 år gammel fotojournalist i NRK. Samboer, ingen barn, spiser vegansk mesteparten av tiden. Jeg liker å spille musikk og å være ute, men føler ikke jeg får gjort nok av hverken det ene eller det andre.
Min utfordring
Gå til jobben. Reise fossilfritt.

Dag 1: Skvis!

Første dag med mer fokus på rolig tid var preget av masse styr, bortsett fra helt på starten og helt på slutten. Jeg ble liggende litt for lenge i senga, så måtte droppe yogaen til fordel for en liten fridanseseanse på ti minutter, før jeg mediterte i ti minutter.

På jobben forberedte jeg opptak til i morgen og i dag, lette etter rekvisitter vi ikke hadde, lærte opp en praktikant i et kamera hun ikke trengte likevel, og lånte en lydopptaker til kveldens møte.

Midt på dagen låste jeg meg inne på et rom og tok meg ti minutter til meditasjon, før jeg planla dagens opptak og spørsmål til intervju med en kollega. Opptakene varte lenger enn vi hadde tenkt, og jeg glemte matpakken og lydopptakeren da jeg dro rett fra det ene opptaket til det neste. Så jeg måtte hoppe av bussen og kjøpe jordbær til et rundstykke til middag, som jeg spiste nede i garderoben før vi møttes til kickoff.

Nå har jeg spist kjapp havregrynskveldsmat, og så skal jeg prøve å få sittet stille i en halv time før jeg legger meg. Jeg har så lyst til å få til en halvtime i strekk! Lurer på om jeg sovner..