'; Takk for at jeg fikk være med | Klimahusets endringseksperiment
Jeg er en nysgjerrig dame som ønsker å bidra til en mer bærekraftig verden ved å selv ta grep i mitt eget liv. Bor midt i Oslo, kjører ikke bil og har et nøkternt forbruksmønster. Jeg gleder meg til å redusere kjøttforbruket mitt og lære om hvilke alternativer som finnes.
Min utfordring
Jeg skal ikke spise pålegg laget av kjøtt i november

Dag 30: Takk for at jeg fikk være med

Jeg er blitt mer og mer motivert til å kunne være med å formidle viktigheten av å ta vare på naturressursene og forstå sammenhenger. Dette er vår tids største oppgave. Vi vil jo at det skal komme andre tider for andre generasjoner også!

Ved å delta i denne utfordringen har min bevissthet rundt klimaspørsmålet økt betraktelig og det er gledelig å kunne være en del av noe stort – være en del av en nødvendig adferdsendring.

Å delta i denne utfordringen har hatt direkte effekt for meg ved at jeg spiser mindre kjøtt, jeg spiser mer frukt og grønnsaker, er opptatt av minimalt med matsvinn, bruker mindre plast, har innført kjøpestopp fordi jeg godt kan bruke alt det jeg allerede har, satser på kortreiste opplevelser og bruker mindre av det meste. OG, jeg ønsker å påvirke andre.

Takk til dere som har delt erfaringer og vært motivatorer. Det har vært lærerikt og stimulerende!